Αξιολογήσεις Πελατών

Αξιολογήσεις πελατων Καρλής ελαστικά - ζάντεςΗ γνώμη των πελατών μας είναι πολύ σημαντική και χαρακτηρίζει την πολύχρονη πορεία της εταιρίας μας! Σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζουμε επιλεγμένες αξιολογήσεις πελατών που μας τίμησαν με τα σχόλια τους.

Θα θέλαμε και τη δική σας αξιολόγηση ή την εμπειρία σας,  από τη συνεργασία  με το κατάστημα ελαστικών και ζαντών ΚΑΡΛΗΣ μέσω: 


Σπέσιαλ τιμές - ευγενικό & καταρτισμένο προσωπικό από το πρώτο τηλέφωνο έως την τοποθέτηση (ενημέρωση της παραγγελίας & γρήγορη επεξεργασία για την τοποθέτηση). Με κέρδισαν ως πελάτη & το προτείνω σε όλους τους φίλους.
Georgios Giannikios Skintzis
Σεπτέμβριος 2017 (facebook)
Πολύ εξυπηρετικοί και ευγενικοί. Η παραγγελία των ελαστικών έγινε τηλεφωνικά μία μέρα πριν την τοποθέτηση. Η αντικατάσταση των ελαστικών καθώς και η ευθυγράμμιση έγιναν πολύ σύντομα. Η τιμή των ελαστικών ήταν από τις χαμηλότερες της αγοράς. Η εξυπηρέτηση και η συνέπεια δείχνουν ότι είναι επαγγελματίες.
Κωνσταντίνος Νικολάου
Aug 2017 (google)
Άψογη εξυπηρέτηση. Έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό πολύ καλά παιδιά. Πολύ καλές τιμές. Σίγουρα θα τούς προτιμήσω ξανά.
Γιωργος Γραμματοπουλος
Jul 2017 (google)
Έμπειρο και ευγενέστατο προσωπικό. Μου εξήγησαν ακριβώς τι παίζει με τις εγγυήσεις της αντιπροσωπείας και την δική τους. Καταπληκτικές τιμές! Σε ένα 20λεπτο είχα νέα ελαστικά.
Akis Laoutaris
Μάιος 2017 (google)
Πραγματικοί επαγγελματίες, καλές τίμες, άτοκες δόσεις, άψογη εξυπηρέτηση τι άλλο να ζητήσεις.
Γιώργος Τσελεπής
March 2017 (facebook)
Οι κύριοι είναι σωστοί επαγγελματίες.Πρωτη φορά πελάτης και με κέρδισαν με τη εξυπηρέτηση και την συνέπεια .Δεν είναι τυχαία η κίνηση που έχει το μαγαζί.Τους συγχαίρω δημόσια ._
Δημήτρης Σακελλαρίου
Ιανουάριος 2017 (google)
Συνδυάζει ποιοτικά ελαστικά και γνώσεις σε πολύ καλές τιμές. Σε προσέχουν σαν πελάτη ΚΑΙ μετά την αγορά!
Βαγγέλης Αγγελής
Ιανουάριος 2017 (google)
Αγόρασα ελαστικά αυτοκινήτου. Η επικοινωνία μου με την εταιρία ήταν τηλεφωνική και η παραγγελία εύκολη και γρήγορη. Η παράδοση των ελαστικών στη διεύθυνσή μου (Σέρρες) έγινε μία μέρα νωρίτερα από την προκαθορισμένη. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από την τιμή αγοράς και από την συμπεριφορά. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες.
SPYRIADOY_SOYLTANA
15/04/2016 (skroutz)
Πολύ εξυπηρετικοί, άμεση επικοινωνία, συνεπείς στους χρόνους παράδοσης, πραγματικοί επαγγελματίες και καλά παιδιά! Παρέλαβα από το κατάστημα με δωρεάν τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση.
gterez
29/01/2016 (skroutz)
Μια συνάντηση στην Καρλής και μια συζήτηση με τον Άνθρωπο πίσω από την εταιρεία θα σας εξηγήσει τα 5 αστέρια..... !!!!
Dimitris Loukopoulos
Φεβρουάριος 2016 (facebook)