Αξιολογήσεις πελατων Καρλής ελαστικά - ζάντεςΗ γνώμη των πελατών μας είναι πολύ σημαντική και χαρακτηρίζει την πολύχρονη πορεία της εταιρίας μας! Σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζουμε επιλεγμένες αξιολογήσεις πελατών που μας τίμησαν με τα σχόλια τους.

Θα θέλαμε και τη δική σας αξιολόγηση ή την εμπειρία σας, από τη συνεργασία με το κατάστημα ελαστικών και ζαντών ΚΑΡΛΗΣ μέσω:

Έμπειρο και φιλικό προσωπικό. Άρτια εκπαιδευμένο. Άμεση εξυπηρέτηση και καθοδήγηση για σωστή επιλογή ελαστικών.
Τιμές ανταγωνιστικές, αλλά θα πάνε σε δεύτερη μοίρα όταν γνωρίσεις τον κόσμο εκεί.
Το συνιστώ.

Kostas Mentoras Mentis
Μάρτιος 2021 - google

Πολύ καλές τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση! Έβαλα τα geolandar g015 225/60r17 και η τιμή του ήταν τουλάχιστον 100 ευρώ φθηνότερη από αντίστοιχο μαγαζί νοτίων προαστίων (δεν θα πω επωνυμία). Κάνει και άτοκες δόσεις! Τι άλλο να ζητήσεις... Μια χαρά!!

Tolis Ef
Ιανουάριος 2021 - google

Οι καλύτερες τιμές που βρήκα για σετ ελαστικών και αμορτισέρ και με πληρωμή με τις περισσότερες άτοκες δόσεις (10!!)).
Άψογοι στη δουλειά τους, ευγενικοί, τους συστήνω ανεπιφύλακτα!!

Dimitris Papaioannou
Απρίλιος 2021 - google

Άριστη και άμεση εξυπηρέτηση, άψογος επαγγελματισμος Ευρωπαϊκού επιπέδου και γνώση του αντικειμένου. Πήγα από Γέρακα στη Νίκαια γιατί ήταν οι μόνοι που μου βρήκαν ελαστικα ΑΤ 4 x 4 την Μεγάλη Παρασκευή και μου πρότειναν και εγκατάσταση αυθημερόν, όταν όλοι οι υπόλοιποι μου έδιναν τουλάχιστον 2 εβδομάδες+ παράδοση.

Panos Vogiatzis
Μάιος 2021 - google

Γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση. Δεύτερη φορά αλλάζω λάστιχα στο κατάστημα, στο οποίο δουλεύουν επαγγελματίες που αγαπάνε την δουλειά τους και φαίνεται. Τιμές σούπερ (και σε δόσεις) και άψογη εργασία. Επίσης έχω βάλει αισθητήρες δύο φορές, έχω επισκευάσει ζάντα και έχω κάνει ευθυγράμμιση διότι μου βρήκαν ότι είχα πρόβλημα από ένα χτύπημα. Με λίγα λόγια σε ότι αφορά τα παπούτσια του αυτοκινήτου και τα παρελκόμενα τους, δεν παίζονται. Από το κο. Νίκο , τα παιδιά του συνεργείου και την κοπέλλα στην εξυπηρέτηση είναι με το χαμόγελο στο στόμα. Και το σημαντικότερο ο καφές δωρεάν.

John Arapis
Μάιος 2020 - facebook

Οι κύριοι είναι σωστοί επαγγελματίες.Πρωτη φορά πελάτης και με κέρδισαν με τη εξυπηρέτηση και την συνέπεια .Δεν είναι τυχαία η κίνηση που έχει το μαγαζί.Τους συγχαίρω δημόσια ._

Δημήτρης Σακελλαρίου
Ιανουάριος 2017 (google)

Συνδυάζει ποιοτικά ελαστικά και γνώσεις σε πολύ καλές τιμές. Σε προσέχουν σαν πελάτη ΚΑΙ μετά την αγορά!

Βαγγέλης Αγγελής
Ιανουάριος 2017 (google)

Πολύ εξυπηρετικοί και ευγενικοί. Η παραγγελία των ελαστικών έγινε τηλεφωνικά μία μέρα πριν την τοποθέτηση. Η αντικατάσταση των ελαστικών καθώς και η ευθυγράμμιση έγιναν πολύ σύντομα. Η τιμή των ελαστικών ήταν από τις χαμηλότερες της αγοράς. Η εξυπηρέτηση και η συνέπεια δείχνουν ότι είναι επαγγελματίες.

Κωνσταντίνος Νικολάου
Αύγουστος 2017 (google)