Στο Karlis Wheels and Tires θα βρείτε πολλές επιλογές και καλές τιμές από όλες τις γνωστές μάρκες αμορτισέρ (SACHS, BILSTEIN, BOGE, MONROE, KAYABA, KONI), για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου.

SACHS

sachs
Στο Karlis Wheels θα βρείτε πολλές επιλογές και καλές τιμές..........

H SACHS είναι o επιτυχημένος συνδυασμός ωριμασμένης τεχνογνωσίας, βούλησής για καινοτομία και οράματος για την επίτευξη της υψηλότερης δυνατής ποιότητας.

Οι συμπλέκτες και τα αμορτισέρ της SACHS είναι μεταξύ των βασικών προϊόντων που έχουν κάνει την εταιρεία γνωστή σε όλο τον κόσμο. Η εμπειρία σε συμπλέκτες και αμορτισέρ από τη Φόρμουλα 1 εισρέει στην παραγωγή σχεδόν όλων των γνωστών  επιβατικών αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων. Επιπλέον, υποστηρίζει SACHS έμποροι και εργαστήρια με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα υπηρεσίας. "Η ποιότητα των SACHS" αποτέλεσε τη βάση για την επιτυχημένη επιχειρηματική μας ανταλλακτικών παγκοσμίως. Αυτό αντιπροσωπεύει η SACHS.

 

BILSTEIN

bilstein
Στο Karlis Wheels θα βρείτε πολλές επιλογές και καλές τιμές..........

Η εταιρεία Bilstein είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο για την κατασκευή αμορτισέρ υψηλών επιδόσεων ως πρωτότυπες συσκευές για κατασκευαστές όπως η Daimler-Chrysler, Porsche και Ferrari όπως και για την κατασκευή αμορτισέρ υψηλών επιδόσεων και κιτ ανάρτησης που περιλαμβάνουν ελατήρια για την αγορά aftermarket υψηλών επιδόσεων. Με εμπειρία 50 και πλέον ετών στην κατασκευή αμορτισέρ υψηλής ποιότητας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι προμηθεύεστε αυτοκινητιστικό εξοπλισμό από τους καλύτερους παγκοσμίως.

 

BOGE

boge
Στο Karlis Wheels θα βρείτε πολλές επιλογές και καλές τιμές..........

Τα Γερμανικά αμορτισέρ BOGE, έχουν επιλεγεί από τους Ευρωπαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων, ως αρχικός εξοπλισμός για την άριστη εφαρμογή και την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

 

MONROE

monroe
Στο Karlis Wheels θα βρείτε πολλές επιλογές και καλές τιμές..........

H MONROE (με έδρα το Βέλγιο) είναι ένας από τους μεγαλύτερους και παλαιότερους κατασκευαστές αμορτισέρ. Η γκάμα της καλύπτει όλα τα επιβατικά και ελαφρά φορτηγά αυτοκίνητα ενώ όλα της τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα που εγγυάται την άνεση αλλά και την ασφάλεια σας.
Εάν το αυτοκίνητό σας μπορούσε να διαλέξει αμορτισέρ, θα διάλεγε MONROE …και οι δρόμοι γίνονται ασφαλέστεροι.

 

KAYABA

kayaba
Στο Karlis Wheels θα βρείτε πολλές επιλογές και καλές τιμές..........

Στροφές, Ταχύτητα, Κακοί Δρόμοι.  Ένα προϊόν που μπορείς να εμπιστευτείς για την ασφάλεια που παρέχει, καθώς και για την ποιότητα του. KYB No 1 στα αμορτισέρ.
Κατασκευασμένα για εξαιρετική σταθερότητα οδήγησης προσφέροντας τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, στην απαιτητική οδήγηση υψηλών απαιτήσεων.

 

KONI

koni
Στο Karlis Wheels θα βρείτε πολλές επιλογές και καλές τιμές..........

Η ΚΟΝΙ ειδικεύεται για περισσότερα από 50 χρόνια στη μελέτη, κατασκευή και εξέλιξη των αμορτισέρ για κάθε δυνατή εφαρμογή. Προσφέρει μία τεράστια ποικιλία προϊόντων σχετικά με την ανάρτηση για αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, τραίνα, μέχρι ειδικές εφαρμογές για γέφυρες και φράγματα.

Η ΚΟΝΙ ήταν και είναι πάντοτε πρωτοπόρος με ένα μοναδικής σχεδίασης και αξιοπιστία προϊόν : Το αμορτισέρ ρυθμιζόμενων δυνάμεων απόσβεσης, το οποίο χρησιμοποιεί σε όλη της την γκάμα. Με άλλα λόγια τα ΚΟΝΙ είναι ρυθμιζόμενα και καλύπτουν κάθε δυνατή εφαρμογή. Όλα τα αμορτισέρ ΚΟΝΙ είναι ρυθμιζόμενα είτε επί του αυτοκινήτου από τον οδηγό, είτε εκτός του αυτοκινήτου στο συνεργείο.

Τα αμορτισέρ ΚΟΝΙ είναι μελετημένα και σχεδιασμένα για κάθε διαφορετικό τύπο οχήματος και ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε οδηγού.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές κατηγορίες αμορτισέρ/αναρτήσεων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες.