WORK CR-Kiwami σε 350Z Nissan

Ο ιδιοκτήτης του NISSAN 350Z επιθυμούσε ολική βελτίωση του αυτοκινήτου στο θέμα ζαντών και ελαστικών τόσο από πλευράς εμφάνισης όσο και οδηγικής συμπεριφοράς.

Στη διαδικασία μελέτης και πρότασης, η ομάδα τεχνικών της Karlis Tires εστίασε σε 3 σημεία:

  • Στην εμφάνιση και το σχέδιο μιας "ανώτερης" τεχνολογικά ζάντας
     
  • Στη  βελτίωση του κρατήματος
     
  • Στην απόλυτη οδηγική εμπειρία

Έπρεπε να επιλέξουμε τις κατάλληλες ζάντες και ελαστικά για εμπρός και πίσω. 

Με βάση λοιπόν τα στοιχεία που προαναφέραμε, αποφασίσαμε  με τη σύμφωνη γνώμη του πελάτη να προχωρήσουμε με τον ακόλουθο συνδυασμό προϊόντων:

 

Ζάντα 19"

Η ζάντα WORK CR-KIWAMI (χρώμα AHG), είναι μια κορυφαία επιλογή τόσο σε ομορφιά όσο και σε τεχνολογία.

Η εξαιρετική ποιότητα, το μικρό βάρος και η ανθεκτικότητα της, καθώς και η μεγάλη ποικιλία εφαρμογών προσφέρει τη μέγιστη βελτίωση.

Ο CONCAVE χαρακτήρας και η δυνατότητα τοποθέτηση μεγαλύτερων φρένων, καθιστούν την WORK CR-KIWAMI ως την καλύτερη επιλογή για ένα αυτοκίνητο σαν το 350Ζ.
 

Ελαστικά 19"

Το FALKEN AZENIS FK 510 θεωρήθηκε η κατάλληλη επιλογή ελαστικού. Το Azenis της Falken διακρίνεται για την  σταθερότητα κατεύθυνσης τόσο σε ευθεία πορεία όσο και σε στροφές.

Είναι αθόρυβο σε όλες τις περιοχές ταχύτητας και έχει υψηλή σταθερότητα σε γρήγορες στροφές και μικρότερες αποστάσεις πέδησης.
 

Μπουλόνια

Τα μπουλόνια μαγνησίου είναι WORK RACING αγωνιστικού τύπου .
 

Τοποθέτηση

Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας μας φρόντισε με τις σωστές μετρήσεις να προχωρήσει σε ανάλογη σωστή τοποθέτηση, ρύθμιση και εφαρμογή των προϊόντων.

Ετικέτες