Τα καλύτερα ελαστικά/ζάντες στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Έχουμε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες και καλύτερες τιμές σε όλες τις γνωστές μάρκες ελαστικών, όπως Goodyear, Dunlop, Michelin, Continental  αλλά και πολλές επιλογές σε ζάντες αυτοκινήτων με κορυφαία επιλογή τις πασίγνωστες WORK WHEELS τις οποίες και αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα. Πέρα από τις ασυναγώνιστες τιμές σε νέα προϊόντα, προσφέρουμε και επιλεγμένη γκάμα με Μεταχειρισμένα Ελαστικά & Ζάντες αυτοκινήτων

Βρισκόμαστε στη Νίκαια και με κάθε αγορά παρέχουμε τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση από  εξειδικευμένο προσωπικό που εγγυάται το άριστο επίπεδο εργασίας και εφαρμογής!

Προσφέρουμε πρόγραμμα άτοκων δόσεων καθώς και αποστολές σε ολόκληρη την Ελλαδα.

Η εταιρεία ‘ΚΑΡΛΗΣ’ ιδρύθηκε το 1981 και το 1991 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Το 1998 ήταν απο τις πρώτες εταιρίες που μπήκε στο χώρο του Internet με συνεχή ανανέωση του site, διαρκώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα, γεγονός που την καθιστά τη μεγαλύτερη εταιρεία στο είδος της στην Ελλάδα (ειδικά στο χώρο του internet).

Από το 2004 αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και στην Κύπρο την εταιρεία WORK WHEELS, μια από τις καλύτερες εταιρείες στον κόσμο στην κατασκευή ζαντών αυτοκινήτου, ικανή να κατασκευάσει οποιοδήποτε τροχό μηχανοκίνητου αυτοκινήτου με τα καλύτερα υλικά και την καλύτερη τεχνολογία.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, η τεχνογνωσία καθώς και η εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για σας που ενδιαφέρεστε για μια σίγουρη και αξιόπιστη επιλογή ελαστικών, ζαντών και αμορτισέρ, η οποία θα σας εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή απόδοση για το αυτοκίνητο σας και θα σας παρέχει την μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια που χρειάζεστε σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Δείτε το χάρτη πρόσβασης στο φυσικό κατάστημα Karlis Wheels and Tires.